Ophelis

Felleskjøpet

A project by
Ophelis

Our partner Kontorrama AS in Norway has implemented the concept for the design of the new headquarters of Felleskjøpet. The idea was for the agrarian association to bring the colours of the seasons into the new building and thereby emphasise its connection to nature. Landscapes for meetings, retreat and communication, whose colours generate an association with spring, summer, autumn and winter while serving as an orientation and guidance system, have arisen on the various floors. The various areas were constructed in different sizes with the ophelis docks modular system which can be configured in many different ways. Several elements, with and without partitions were chosen, according to whether or not shielding was desired. The wide range of choice within the ophelis textile collection is what makes the various colour and material moods possible.

Credits

  • Label Ophelis
  • Client Felleskjøpet
  • Photography Espen Gees
Ophelis

Learn more about the world of Felleskjøpet

About Ophelis

Highlighted projects

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer #3

A project by Strackk

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer #2

A project by Very
0
Your wishlist

Your wishlist is empty.
Please add products.

  • template
    are you sure you want to delete this product?
    confirm cancel
request information

Please submit your details.

send request

Thank you for your inquiry !

We will respond as soon as possible.