logo-collected
PortfolioOver onsContact

CMS en hosting

Makkelijk je website bijwerken met een gebruiksvriendelijk content management systeem gekoppeld aan snelle en veilige hosting.

Software om je website te beheren

Wil je zelf nieuwe pagina's aanmaken en gemakkelijk teksten bijwerken laat je website dan verbinden met een content management systeem.

Je website bijwerken en updaten

Het wijzigen van tekst, afbeeldingen en video's is erg makkelijk met de gebruikersvriendelijke online editor. Een CMS gekoppeld aan je website heeft als voordeel dat je geen tussenpersoon nodig hebt om de website te wijzigen.

Meer functionaliteiten met diverse CMS modules

Dankzij de koppeling met het content management systeem en je website kun je gebruik maken van meer functionaliteiten. Kies zelf de modules die je website nodig heeft. We kunnen deze ook altijd nog later activeren.

Website mét of zonder CMS en hosting

Mét CMS en hosting is je website dynamisch en kun je deze zelf updaten

Zonder CMS en hosting

Wij uploaden de website op de hosting die gekoppeld is aan je domeinnaam bij een provider naar keuze.

Als je niet veel bedrijvigheid met de website verwacht dan ben je zonder onze CMS & Hosting beter af, en kun je een hosting pakket bij een provider naar keuze afnemen.

Aanpassingen in de toekomst

Heb je een wijziging dan schakel je ons in en uploaden wij de website opnieuw. Het tarief voor het aanpassen van je website kost de standaard module prijzen die staan aangegeven op de website of €65,- per uur (ex. btw) voor overige aanpassingen.

Mét CMS en hosting

€32,-
per maand
CMS:
Template pagina's
Pagina's die informatie zoals afbeeldingen en titels uit de database halen en in standaard opmaak weergeven, zoals productpagina's, blogs, vacature en campagne pagina's.
Formulieren
Zoals contactformulier, offerte aanvraag formulier, online bestellijsten en nieuwsbrief inschrijving
Zoekfunctie met resultatenpagina
Je kunt na oplevering zelf nieuwe pagina's maken en de website aanpassen
3 emailadressen kunnen inloggen bij de online editor
Website in meerdere talen
Hosting:
CDN (snelle hosting)
SSL (https://) (groen slotje)
301-redirects (oude URL's doorlinken)
Wachtwoord beveiligde pagina's mogelijk
404 pagina (page not found)

Hosting

Veilig

Onze hosting komt inclusief een zogenaamd SSL certificaat, wat inhoud dat je website ‘het groene slotje’ heeft en begint met https:// in plaats van http://. Alle communicatie en informatie tussen de browser van de bezoeker en jouw website is op deze manier versleuteld. Dit is in het bijzonder belangrijk wanneer je je bezoekers in formulieren om persoonsgegevens vraagt. Het wel of niet hebben van een SSL certificaat telt ook voor de zogenaamde ‘page ranking’ van Google. Een gecertificeerde website draagt bij aan het ‘hoger in Google staan’.

Schaalbaar

Als er plots veel ‘verkeer’ de website bezoekt, kan het zijn dat een website trager - of nog erger - onbereikbaar wordt. Wij maken gebruik van servers die automatisch opschalen bij veel bezoekers, om ‘deze website is niet bereikbaar’ te voorkomen en de snelheid voor elke bezoeker optimaal te houden. Dankzij deze schaalbaarheid is je website ook beveiligd tegen zogenaamde DDoS aanvallen.

Snel

Wanneer je website gehost is op een server die op een bepaalde plek staat dan ervaren je website bezoekers een tragere website wanneer zij zich ver van deze server bevinden. Wij hosten je website in meer dan 100 verschillende data centers en servers verspreid over de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat een bezoeker de site geladen krijgt van de server die het dichtstbij. Dat betekend een snelle website voor je bezoekers, wereldwijd. De snelheid van je website telt ook voor de zogenaamde ‘page ranking’ van Google. Een snelle website draagt bij aan het ‘hoger in Google staan’.

Veilig

Als je website niet te bereiken is, dan kan dat je klanten kosten of onderbewust schade toebrengen aan de betrouwbaarheid van jouw bedrijf. Goedkopere hosting kan onbetrouwbaar zijn omdat er gebruik wordt gemaakt van gedeelte virtuele hosting ruimte, wat ervoor kan zorgen dat jouw website offline gaat omdat ‘je buren’ opeens veel verkeer krijgen te verwerken. Onze ervaring is afgelopen jaar een ‘uptime’ van 99,997%. Dankzij automatische backups en versiebeheer raak je nooit je website of wijzigingen nooit kwijt.

Stel je website ontwerp samen

Een professionele, responsive, snelle en mooie website die zo ontworpen is dat je van bezoekers klanten maakt. Geen template werk maar een echt uniek doorgedacht ontwerp wat past bij jouw bedrijf en doelen.

Website ontwerp
Prijzen

Kan ik ergens mee helpen?

Met vriendelijke groet,
Stefan

Het bericht is verzonden, dankjewel.
Oops! Something went wrong while submitting the form.